Navigatie

Muurstickers  voor de jongens babykamer

Voor een jongens babykamer zoek je mooie,  stoere muurdecoratie. De kunst is om  balans te vinden tussen de stoere items en neutrale elementen. In deze blog doe ik je een aantal leuke ideeën aan de hand!

Persoonlijk hou ik er van om de muren van de babykamer neurtaal te houden of in mooie kleur te verven. Behang spreekt mij minder aan, mij gaat het gauw vervelen. Maar natuurlijk pimp ik de wanden dan wel met mooie muurstickers! Je kunt kiezen voor opvallende muursticker(s) of met een sticker juist een subtiel detail aanbrengen.

In de eerste babyjongenskamer is een prachtige muurstickerboom van Kek Amsterdam te zien. Deze jongenskamer is gestyled met mooie, stoere en grappige accessoires.  De muurstickerboom is een mooie eyechatcher in de kamer. De accessoires, muursticker en meubeltjes zijn met zorg bij elkaar gezocht. Doordat de accessoires in hetzelfde thema en hetzelfde kleurenpallet zijn gebleven,  oogt de kamer mooi als één geheel. De vogelhuisjes zie je zowel in de boom als op het plankje. De verschillende printjes en motiefjes zie je terug in de muurstickerboom, in de vogelhuisjes en in de lamp. Doordat alles bij elkaar past, is het een prachtig geheel.  De boomsticker is aangebracht op een mdfplaat omdat in deze kamer geen gladde muren  zijn. Hierdoor komt hij ietsje naar voren, mooi!

 Hier zie je een voorbeeld van een iets rustiger babyjongenskamer met een boomsticker van Perron 11.  In onze muurstickershop heb je een ruime keuze in bomen muurstickers, ook in stoere jongenskleuren van Kek Amsterdam en Perron 11.

De derde kamer die ik wil laten zien is super mooi gedecoreerd met de monster muurstickers van Perron 11. Wat mij er zo in aanspreekt dat de monsters super stoer zijn voor de jongens, maar het ook voor de mama’s mooi is om naar te kijken! Deze kamer heeft  veel muurstickers, maar ook met enkele muurstickers kun je al een mooi effect bereiken!

muurstickers jongens babykamer

 

Een muurtekst is een meer subtielere muuredecoratie voor de jongensbabykamer. Er zijn veel leuke muurteksten waarmee je kunt stylen. Bijvoorbeeld met  de muurtekst Slaap kindje slaap. Let er bij muurteksten wel op dat je de tekst niet te klein bestelt, de tekst kan dan een beetje 'wegvallen' op een  grote muur.

muurtekst babykamer

dag sterren dag maan muursticker

Qua muurdecoratie kun je echt heel veel kanten op bij een jongenskamer. Kijk maar eens hoe leuk deze muursticker groeimeter staat! Maar ook een muursticker vliegtuig of muursticker trein kun je mooie details aanbrengen in de jongenskamer!

muursticker groeimeter

 

muursticker vliegtuig

Ook kijken naar muurstickers voor de jongenskamer? Hier vind je een aantal mooie muurstickers voor de jongenskamer.

 

Ps: Let op dat je de muursticker buiten bereik van de kleintjes houdt zodat ze geen stukjes los kunnen maken en in de mond kunnen doen! 

___________________________________________________________________________________________________________

Stylingtips: muurdecoratie voor de keuken

De keuken is anno 2015 zoveel meer dan een plek om te koken. In de lopen der jaren is het steeds meer een plek geworden om samen te zijn, te genieten, en samen te leven. Keukens worden luxer en zijn vaak een lust voor het oog. Mooie muurdecoratie kan helpen om je keuken tot in de puntjes te stylen. In deze blog doen we je een aantal ideeen aan de hand voor het stylen van de keuken.

Hier vind je al onze keukenstickers

Muurtekst Geniet

De inspiratie voor dit mooie gedicht kregen we in onze eigen keuken. Kijkend naar mijn dochtertje die gezellig aan tafel zat, kwamen de woorden als vanzelf.  Ik heb er een mooie muursticker van gemaakt. Op de klant foto zie je hoe je de muutekst mooi in de keuken kunt integreren door in dezelfde kleuren en stijl te blijven.

muurtekst gedicht geniet

Krijtbord of schoolbord kalenders

Een andere persoonlijke favoriet is de krijtbordmaandkalender of krijtbordweekkalender. De kalenders zijn handig in het gebruik en superleuk om naar te kijken! Met een krijtbordstift (o.a. verkrijgbaar bij Hema) zijn ze gemakkelijk te beschrijven. Je kunt de sticker gewoon afnemen met een natte doek om de tekst weer te verwijderen. Je kunt ook post-its op de sticker plakken als reminders voor je afspraken of things to do.

kalender muursticker

weekkalender muursticker

Muursticker keuken voor achterwand

Muurstickers kunnen ook gebruikt worden voor de achterwand van de keuken. Eén van onze klanten pimpte deze prachtige keuken nog verder met onze set muurstickers. Deze set muurstickers is op maat gemaakt voor de klant.

muuristcker keuken achterwand

 

sticker achterwand keuken

Ook deze muursticker met tekst en cupcake is een eyecather in de keuken. Onze klant plaatste de sticker op de koof.

muursticker keuken

Geen gladde muren of wil je ruimte houden om te varieren? Denk dan eens aan een tekst op canvas voor de keuken.  Je kunt zelf tekst, kleur, lettertype en achtergrond kiezen. Op verzoek maken we graag een canvas met tekst helemaal op maat.

tekst op canvas keuken

 

 

________________________________________________________________________________________________________

Style de slaapkamer met een mooie muursticker

Mooie muurdecoratie vinden voor de slaapkamer is voor veel mensen een uitdaging. Muurstickers zijn een mooie oplossing voor die ene kale muur boven het bed.  Vaak wordt gekozen voor een muurtekst . In dit blog laten we een paar van onze populaire muurteksten zien.

Hier vind je al onze wandstickers voor de slaapkamer

Muursticker The only way to make your dreams come true is to wake up!

Deze muursticker heeft een opvallend design en is daardoor een echte eyechatcher in de slaapkamer.  Bestel een muursticker niet te klein, de tekst kan dan ‘wegvallen’ op de grote muur. Zorg voor een grote sticker zodat de muurtekst goed in balans is met het bed en de muursticker. Tip: gebruik schilderstape om de grootte van de tekst af te plakken op je muur, zo krijg je een goede indruk of het stickerformaat naar je zin is.

Deze mooie foto ontvingen we van een klant.

muurtekst the only way to make your dream come true is to wake up

Muursticker Always kiss me goodnight

Deze muurtekst heeft valt meteen op door de sierlijke en grote letters. Een mooie blikvanger op je slaapkamer muur.

muursticker always kiss me goodnight

Hou je van een wat strakker design? Kies dan voor de muurtekst Dream until dreams come true of de muurtekst Slaap lekker

 

muurtekst slaap lekker slp lkkr

Muurtekst Dream a little dream of me Ook deze beroemde tekst van Marlyn Monroe wordt regelmatig gekozen voor als muurtekst voor boven het bed. Deze sticker heeft een sierlijke opmaak. Om te laten zien dat de sticker in verschillende stijlen past, laten we zien hoe anders de sticker staat in verschillende interieurs. De foto’s zijn klantenfoto’s.

muursticker dream a little dream of me

 

interieursticker dream a little dream of me

Muursticker slaapkamer eigen ontwerp

We maken dagelijks muurstickers voor onze klanten naar een eigen ontwerp of wensen. Wil jij ook een sticker naar je eigen ontwerp? We maken graag een sticker op maat voor je! Mail ons via info@muurstickerboetiek.nl

 

muursticker eigen ontwerp

 

muursticker eigen ontwerp

Alle stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten? Zit jouw kleur of formaat er niet bij? Mail ons dan, een ander formaat is geen probleem en vaak kunnen we ook andere kleuren krijgen via onze leveranciers. 

Hopelijk heb je voldoende inspiratie gekregen en heb je ideeen opgedaan hoe je jouw slaapkamer kunt stylen met een mooie interieursticker!

 

© 2010 - 2017 Muurstickers - muurstickerboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel