Navigatie

Muursticker ondergrond

Muurstickers zijn geschikt voor gladde en vetvrije ondergronden zoals gladde muren, auto's, deuren, ramen, etc. Muurstickers zijn geschikt voor bijna alle verfsoorten Nieuwe verven met veel silliconen die je makkelijk kunt afnemen, zijn niet geschikt voor muurstickers! Ook vochtige muren of muren die net zijn geverfd zijn niet geschikt voor muurstickers. Door het vocht laat de muursticker snel los.

Muurstickers blijven niet goed plakken op muren met structuur, zoals een korrel of glasvezel met een ruitje. Voornaamste oorzaak is dat de muursticker niet voldoende ondergrond heeft om aan te plakken.  

Muurstickers hechten meestal goed aan behand. Bij het verwijderen van de muursticker loop je echter het risico dat je het behang scheurt.

Onze muurstickers worden gesneden uit grote rollen vinylfolie van de beste kwaliteit die wordt gebruikt voor buitenreclema en autoreclame en een lange levensduur heeft. Omdat we niet kunnen beoordelen of jouw muur aan alle eisen voldoet, kunnen we geen plakgarantie geven.

Bestel bij twijfel altijd een gratis proefstukje om te testen of de sticker plakt op jouw muur!

Heb je nog vragen, mail naar info@muurstickerboetiek.nl 

 

© 2010 - 2017 Muurstickers - muurstickerboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel