Navigatie

Een tekst op canvasdoek

Een foto op een canvasdoek kennen we allemaal. Maar wist je dat je ook een canvasdoek kunt kopen met jouw favoriete spreuk of quote? Muurstickerboetiek ontwerpt en produceert teksten op een mooie canvas. Muurteksten zijn populair, maar soms is je muur niet geschikt voor een muursticker. Of je wilt een tekst tegen een mooie achtergrond. Met een tekst op canvas kan dat!

Kies een canvas met tekst uit onze collectie voor je woonkamer, slaapkamer of keuken. Muurstickerboetiek heeft verschillende quotes, spreuken en delen van songteksten. Een tekst op canvas is een echte sfeermaker in huis. Je kunt zelf formaat, kleur en lettertype kiezen of opteren voor de ontwerpen die wij al voor je hebben gemaakt.


Wij ontwerpen jouw  eigen tekst en foto op canvas

In een mensenleven doen zich gebeurtenissen voor die we vast willen leggen. Niet alleen met een foto maar ook met een mooie canvas. Een geboorte van een kind, een doop, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag zijn hier voorbeelden van. Voor deze dagen maken we regelmatig persoonlijke ontwerpen. Hiervoor kun je jouw eigen tekst aan leveren via info@muurstickerboetiek.nl. Het is ook mogelijk om de tekst te combineren met een foto op de achtergrond. De foto moet dan wel voldoende kwaliteit (pixels) hebben. Door een tekst en foto op een canvas te combineren krijgt de tekst op de canvas nóg meer betekenis.  Ook wanneer iemand een dierbare moet missen kan een tekst op canvas met persoonlijke tekst en foto een unieke manier zijn om iemand een troost te bieden. 

 

Zelf een canvas laten ontwerpen

Zit jouw kleur, het juiste lettertype, tekst, spreuk of ontwerp er niet bij? Of wil je de tekst combineren met een mooi foto op de achtergrond? Stuur een e-mail met je ideeën naar onze studio (info@muurstickerboetiek) en wij maken gratis een ontwerp voor je!

© 2010 - 2017 Muurstickers - muurstickerboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel