Navigatie

Lees de instructie of kijk het korte instructiefilmpje op youtube. Zie: http://www.youtube.com/watch?v=S3NVaCRkCk8  

Plakinstructie muurstickers op gladde ondergrond

Nodig:

 • Rakel (pasje kan ook, maar pas op voor breken)
 • Schilderstape

Tijd:

 • Muurstickers plakken is een nauwkeurig klusje. Afhankelijke van de grootte van de muursticker en het type, kost het plakken 10-20 minuten tijd. Grote stickers en gedetailleerde stickers kun je het beste met zijn tweeën plakken.

De sticker bestaat uit drie delen:

 1. de achterkant (daar waar de sticker op plakt)
 2. de sticker zelf
 3. de beschermfolie (doorzichtig)

Plakinstructie:

 1. Maak de ondergrond schoon en vetvrij. Een geverfde ondergrond moet minimaal 21 dagen drogen, anders kan de sticker loslaten omdat er nog teveel vocht in de muur zit.
 2. Strijk met de rakel (of een stevig pasje) over de beschermfolie (doorzichtige folie), zodat de sticker zich goed hecht aan de beschermfolie. Controleer een hoekje. Als deze nog aan de achterkant vast zit, nog even door strijken met de rakel.
 3. Hang de sticker op met schilderstape op de plek waar je de sticker wilt hebben. De stickerlijn aan de bovenkant helpt om de sticker recht te hangen. Deze lijn is niet om op te plakken, het is alleen een hulpmiddel.
 4. Pak het hele vel omhoog en verwijder heel voorzichtig de achterkant.
 5. Nu ga je de sticker plakken! Breng heel voorzichtig de sticker met de beschermfolie weer naar de muur en strijk met de rakel van boven naar beneden over de beschermfolie. Zo breng je langzaam, stukje voor stukje, de sticker aan op de muur.
 6. Strijk met de rakel de sticker nogmaals na.
 7. Klaar! Geniet van het resultaat

Heb je nog vragen? Kijk het korte instructiefilmpje op youtube. Zie: http://www.youtube.com/watch?v=S3NVaCRkCk8 of mail ons: info@muurstickerboetiek.nl 

 

 

© 2010 - 2017 Muurstickers - muurstickerboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel